Om Jacob Bloch

Jacob Bloch er en anerkendt dansk produkt- og reklamefotograf, som igennem de sidste 20 år har specialiseret sig i high end produktfotografi indenfor mode-, interiør og livstil.

Jacob Bloch er vokset op i en familie af en lang række af kunstnere og designere – og har siden teenagealderen lavet kunstfotografi. Jacob var ansat som marketingchef hos Ferlov A/S fra 1990-2000., og har siden drevet selvstændig fotografvirksomhed med speciale indenfor produkt-, interiør og reklamefoto.

Blandt kunder kan nævnes Charlottehaven, Storm Fashion, Carré Smykker, Kildeskovshallen, Gentofte Sportspark, TV2 Sport.

Jacob Bloch har en baggrund ikke blot som fotograf, men også indenfor grafisk design, og med hans grafiske vinkel på fotografiet skaber han en æstetisk helhed og unik visuel sammensmeltning af produkt, kontekst og baggrund.

Jacob er æstetiker til fingerspidserne med et kompromisløst blik for detaljen samt for det overordnede fotografiske og grafiske udtryk.  Jacob er er her særligt specialiseret i packshots af accessories, smykker, tasker og sko, hvor han evner at få et produkts essens til at brænde igennem samtidig med, at selv den mindste detalje fremstår ultra skarpt.  

Jacob Bloch fungerer endvidere som fotograf til events – virksomhedsevents såvel som private events-  samt som portrætfotograf.

Jacob Blochs studie er beliggende i Store Regnegade, ligesom Jacob også dagligt arbejder på locations og fotoshoots rundt omkring i Danmark.