Jacob Bloch er en anerkendt dansk produkt- og reklamefotograf, som igennem de sidste 20 år har specialiseret sig i high end produktfotografi indenfor mode, interiør og livsstil.

Jacob er vokset op i en familie af kunstnere og designere, og har siden teenagealderen lavet kunstfotografi. Jacob har været marketingchef hos Ferlov A/S i perioden 1990-2000, og har siden drevet selvstændig fotografvirksomhed med speciale indenfor produkt-, interiør- og reklamefoto.

Hans kunder er blandt andre Charlottehaven, Storm Fashion, Carré Smykker, Kildeskovshallen, Gentofte Sportspark og TV2 Sport.

Jacob har også en baggrund indenfor grafisk design, og med sin grafiske vinkel på fotografiet skaber han en æstetisk helhed og unik visuel sammensmeltning af produkt, kontekst og baggrund.

Jacob er æstetiker til fingerspidserne og har et kompromisløst blik for detaljen. Samtidig vægter han det overordnede fotografiske og grafiske udtryk. Han er særligt specialiseret i packshots af accessories, smykker, tasker og sko, hvor han evner at få et produkts essens til at brænde igennem samtidig med, at selv den mindste detalje fremstår ultra skarpt.

Jacob fungerer endvidere som fotograf til virksomhedsevents samt til private events som portrætfotograf.

Jacobs studie er beliggende i Store Regnegade, og han arbejder også på locations og fotoshoots rundt omkring i Danmark.

 

Fotograf & designer Jacob Bloch
Store Regnegade 3, 2. sal  |  1110 København K
Tlf: (+45) 20 70 50 33  |  jacob@frontalgrafik.dk