Jacob Bloch

Om Jacob Bloch

Jacob Bloch er en anerkendt dansk grafisk designer og fotograf, som gennem de sidste 25 år har specialiseret sig i high end produktfotografi indenfor mode, interiør og livsstil samt grafisk design af tryksager, illustrationer, logoer og visuel identitet.

Jacob er opvokset i en familie af kunstnere og designere, og har siden teenagealderen haft en stor passion for både fotografi og grafisk design. Jacob har siden 2000 været selvstændig grafisk designer og fotograf med speciale indenfor produkt-, interiør- og reklamefoto, og med sin grafiske vinkel på fotografiet skaber han altid en æstetisk unik helhed af produkt, kontekst og baggrund.

Jacob er æstetiker med et kompromisløst blik for detaljen. Samtidig vægter han det overordnede fotografiske og grafiske udtryk. Han evner at få et produkts essens til at brænde igennem,  samtidig med at selv den mindste detalje fremstår ultra skarp.

Jacob fungerer endvidere som fotograf til virksomhedsevents, som portrætfotograf samt til private events.

Jacobs studie er beliggende i Store Regnegade i centrum af København, men han arbejder også på locations og fotoshoots rundt omkring i landet.

fotograf_jacob_bloch_2019

Jacob Bloch  ·  Fotograf & grafisk designer  ·  Ømosevej 22  ·  3000 Helsingør  ·  Tlf: 20 70 50 33  ·  jacob@frontalgrafik.dk

Jacob Bloch

Fotograf & grafisk designer

Ømosevej 22  ·  3000 Helsingør

Tlf: 20 70 50 33  ·  jacob@frontalgrafik.dk