Jacob Bloch er en anerkendt dansk grafisk designer og fotograf, som gennem de sidste 20 år har specialiseret sig i high end produktfotografi indenfor mode, interiør og livsstil.

Jacob er opvokset i en familie af kunstnere og designere, og har siden teenagealderen haft en stor passion for både fotografi og design. Jacob har været marketingchef hos Ferlov A/S i perioden 1990-2000, og har siden været selvstændig grafisk designer og fotograf med speciale indenfor produkt-, interiør- og reklamefoto.

Med sin grafiske vinkel på fotografiet skaber han en æstetisk helhed og en unik visuel sammensmeltning af produkt, kontekst og baggrund.

Jacob er æstetiker til fingerspidserne med et kompromisløst blik for detaljen. Samtidig vægter han det overordnede fotografiske og grafiske udtryk. Han evner at få et produkts essens til at brænde igennem,  samtidig med at selv den mindste detalje fremstår ultra skarp.

Jacob fungerer endvidere som fotograf til virksomhedsevents, som portrætfotograf samt til private events.

Jacobs studie er beliggende i Store Regnegade i centrum af København, men han arbejder også på locations og fotoshoots rundt omkring i landet.

fotograf_jacob_bloch_2019

Fotograf & designer Jacob Bloch
Store Regnegade 3, 2. sal · 1110 København K
Tlf: (+45) 20 70 50 33  ·  jacob@frontalgrafik.dk